Helikoptervlucht: vervoer op hoog niveau!

VIP vervoer per helikopter

U heeft een belangrijke zakenrelatie die u op een spectaculaire wijze wilt ontvangen? U heeft met uw gasten een aantal afspraken gepland op één dag en u wilt uw tijd zo efficiënt mogelijk benutten? Of wilt u gewoon eens iemand op hoog niveau in de watten leggen?

Een mooie manier om dit te doen is met een VIP vlucht in één van onze moderne helikopters.

HeliCentre heeft een ruime ervaring in het vervoeren van VIP’s, van artiesten en Bekende Nederlanders tot ministers en zakenmensen.
Want HeliCentre vervoert al deze mensen niet als passagier, maar als gast. Dat maakt toch even het verschil…

Lees meer..

Events

Een helikopter is voor veel mensen niet alledaags en daardoor een publiekstrekker. Een ideaal middel dus om klanten te trekken naar de opening van uw bedrijf, product- of bedrijfspresentaties of open dagen.

HeliCentre zorgt dat uw bedrijf of evenement op de kaart wordt gezet. Een mooie bijkomstigheid is dat een helikopter het ideale middel is om free-publicity te genereren in dag- en weekbladen en op televisie.

Het team van HeliCentre denkt met u mee en adviseert u hoe we samen het beste resultaat voor u kunnen bereiken.

Door de ruime ervaring die het team van HeliCentre heeft in het verzorgen van deze specials mag u er vanuit gaan dat alles van begin tot eind perfect geregeld wordt.

Lees meer..

Festivals

HeliCentre is al jaren de vaste leverancier van vervoersoplossingen tijdens festivals.

Zo vliegen we bijvoorbeeld met bevrijdingsdag en koningsdag diverse artiesten en DJ’s van optreden naar optreden. Maar ook op andere momenten zijn we de spil in een strakke planning.

Zo is het voor de artiesten mogelijk om meerdere optredens per dag te verzorgen, zonder dat ze te laat komen door files of ander oponthoud.

Door een grote vloot van helikopters, met 3 tot 12 passagiersplaatsen per helikopter, hebben we altijd de juiste helikopter beschikbaar.

Lees meer..

Formule 1

De weekenden van de Formule 1 zijn traditioneel erg drukke weekenden.

Niet alleen racefanaten, maar ook coureurs weten de weg per helikopter naar het circuit te vinden.

Ook moe om urenlang in de file te staan op weg naar de Formule 1? Boek een helikoptershuttle en ga als een echte VIP naar de race!

Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar referenties?

Neem vrijblijvend contact met ons op